I'm going the hard way to school.

Hallo folks!!

Nyss vaknat och ätit frukost,  kanske inte det man drömmer om att göra vid 7 tiden...   
Ska snart dra iväg till bussen och då ser jag på termometern att det är 14 grader kallt ute... *** orkar inte denna kyla. kan inte sommaren komma snart.  Igår när jag tränade frös mitt hår till istappar det var inte speciellt roligt.
Men är det vinter så är det, nu ska jag be ge mig till skolan och nya äventyr.

Ha d gott!!

Mitt huvud ....

Hej...

Har verkligen en oturs dag idag...   Skolan började inte bra sen slog jag i mitt huvud i skåpet.. lyckat??  neej. 
oavsett hoppas jag den blir bättre,  har snart kemi och tills dess ska jag hunnit skriva lite svenska som ska vara inlämnad imorgon.

Ha d gott!

Tralalaa

Hej! 

Haft en bra dag? 
det har iaf jag haft :)  Nu sitter man och latar sig fraför tv:n efter löpning med laget :)

Ha de gott!! Hope is the worlds important thing....

Heeeej! 

Lördag kväll nu  härligt...    
Är jättetrött trotts att klockan bara är halv 8. Var upp till 3 igår (idag)  och spelade LoL med Emil, det gick rätt dåligt iaf för mig. Denna dagen har också tillbirngats med spelande fast black ops med Adam och Martin, sjuk kul var de :)  Fast det har inte bara vart spel, imorse var mion mormor och morfar här (Y)   lite orolig för mormor bara  hon är sjuk  och nu i veckan blev halva hennes ansikte förlamtat  så det var lite konstigt att se henne. Jag har också hunnit med en sväng på gymmet, skönt efteråt när man inte alls var tagg på att träna från början. Nu blir de käk och ha kolla på IFK göteborgs match mot Spartak Moskva. 

Ha d gött...Vill ha sommar nu...

Wieee..

Äntligen fredag!! skolan har precis slutat...så himla skönt <3  ser nu framemot en mysig kväll och helg

Imorgon är det fredag...

heeej!  Idag har livet runnit på som vanligt, har vart en ganska lugn dag. Har dock varit väligt trött för gick och la mig sent  jag hade först vart hemma hos valeria och aa chillade  medans hon och sara pluggade sen gick vi till LMK och bakade tårtor. det var sjukt nice    men vår iphone tårta vann inte :/  skit samma ;)     jag kom hem och satte mig och spelade  busigt nog kom jag inte i säng förren vid 1 tiden så aa. Snart är de då fotbollsträning med laget i Gråbo (gangsterställe)!!   imorgon är de då fredag om ni nu har missat de ..  
Ha d gott... 
Jaha nu är de skeva provet gjort...

Hej.. 

Kemiprov nu på morgonen aa det finns inget som kunnde vara värre än de. satt till tolv igår kväll med kemi  och ragade sönder på den...   Gick upp 06.20 och tog tåget 07.01  från stationen  och var en timme tidigare i skolan för att plugga, då gick de asbra  och trodde yes  nu kommer provet gå bra men nej då de gjorde de verkligen inte. A  ja sådant händer, jag kan ju iaf inte säga att jag inte har pluggat  för det har jag. Det borde var något fel på mina inlärnings metoder :(   Nu får jag se framåt ist och mot en förhoppningsvis bättre eftermiddag och liv.

Ha d gott!! 

TYP GÄSTINLÄGG TYP

Heeeeeeeey alla människor och djur. Kaaaaaaaasper här och det här är alltså ett awesome gästinlägg. 

Idag har jag pluggat väldigt mycket, nu pluggar jag ännu mer. Ikväll skall jag plugga och sedan plugga ännu mer. Sedan skall jag sova men inte sova ännu mer. Sedan skall jag till skolan och plugga och efter det skall jag stanna kvar i skolan och plugga ännu mer. Sedan skall jag plugga igen och efter det skall jag plugga ännu mer.
Nu skall jag fortsätta plugga. CHACHACHACHACHA, bro.

Duktig kille...

Jag har jobbat väldigt mycket nu och blev klar med min Samhälls uppsats om jämförelser om två stycken -Ismer. Jag skrev då om Liberalism och Ekologism och fick till lite över 800 ord :D  riktigt stolt!  För er som inte vet vad Liberalism och Ekologism är som kan jag säga att Folkpartiet respektive Miljöpartiet representera dem. När jag var klar så skulle jag gå och ta en koppkaffe och när man kommer till automaten var de självklart slut....  Jag får snart åka hem och käka  får la bli en kväll med kemi och en koppte.  

Ha d gott!

Mitt liv e så Surt...

Hej, Jag mår väldigt dåligt just nu. Har sjukt mycket läxor att jag inte hinner med någonting  och jag vet inte vad jag ska börja med heller. Kemiprov och fysik läxa  till imorgon sen tyska torsdag  och Samhälls inlämning på fredag. Tack Frida och Klara för att ni flyttade på svenska inlämningen till Tisdag :).  Sitter just nu och pluggar i bibiloteket, det är härligt tyst och lugnt  :)  go plugg stämning. Lite sur på att jag inte kommer ha tid till att träna fotboll denna veckan... får la ta någon timme på gymmet om jag hinner.  Ha de gott..

Yaay....

Ja hej Johan heter jag är 16 år från Lerum utanför Göteborg :) Jag har bloggat lite förut men de har mest varit oserriöst så nu startar jag en ny blogg där jag gör en serriös satsning. jag hoppas in kommer tycka om den :)

-Jag började inte lära mig något förrän jag var färdig med mina studier.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0